Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegetable Biryani
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Rice
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
ghee50 g
-
basmati rice rinsed300 g
-
cumin seeds1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
black mustard seeds½ tsp
-
curry powder1 Tbsp
Vegetables
-
water1000 g
-
waxy potatoes peeled, diced (2 cm)150 g
-
carrots sliced (1 cm)100 g
-
frozen green peas150 g
-
cashew nuts75 g
-
sultanas50 g
Sauce
-
plain yoghurt100 g
-
garam masala1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
lemon juice1 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
11.4 g
Θερμίδες
1937 kJ /
463 kcal
Λιπαρά
24.7 g
Υδατάνθρακες
48.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
A Taste of India
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 h 5 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 h
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Tempeh Bolognaise
30 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Tomato Soup with Burrata
35 min
Pizza with Tomato, Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 h 45 min
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1 h 25 min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 h
Lentil moussaka
2 h 20 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min