
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegetable Biryani
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Rice
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
ghee50 g
-
basmati rice rinsed300 g
-
cumin seeds1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
black mustard seeds½ tsp
-
curry powder1 Tbsp
Vegetables
-
water1000 g
-
waxy potatoes peeled, diced (2 cm)150 g
-
carrots sliced (1 cm)100 g
-
frozen green peas150 g
-
cashew nuts75 g
-
sultanas50 g
Sauce
-
plain yoghurt100 g
-
garam masala1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
lemon juice1 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
11.4 g
Θερμίδες
1937 kJ /
463 kcal
Λιπαρά
24.7 g
Υδατάνθρακες
48.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

A Taste of India
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1h 45min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Vegan Burgers
45min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Dal Makhani
9h 30min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Vegan Aubergine Rolls
11h 15min