
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mini-Zupf-Pizzen
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
Teig
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Wasser250 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Olivenöl50 g
-
Salz1 ½ TL
-
Zucker1 Prise
Füllung und Fertigstellung
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten10 g
-
gekochter Schinken in Stücken170 g
-
Gouda in Stücken170 g
-
Tomatenmark85 g
-
Zucker¼ TL
-
Basilikum, getrocknet1 ½ TL
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer2 Prise
-
Eigelb1
-
Milch2 EL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
421 kcal /
1763 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
48 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 1/2016
25 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKartoffelpuffer-Roulade auf dem Blech
2h
Nudel-Möhren-Auflauf
1h
Blitz-Pizza
40min
Flammkuchen
1h 15min
Pizza Margherita
1h 35min
Rom - Pizzataler
1h 30min
Käsestangen
40min
Schneller Zwiebelkuchen ohne Boden
45min
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3h 30min
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1h 30min
Spinat-Frischkäse-Schnecke
50min
Paprika-Pizza
1h 55min