
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sun-dried tomato and pepita bread
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
12 slices
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
sun-dried tomatoes80 g
-
buckwheat groats140 g
-
brown rice200 g
-
arrowroot flour140 g
-
chia seeds40 g
-
pepitas40 g
-
xanthan gum1 tsp
-
salt1 tsp
-
water400 g
-
coconut sugar1 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil20 g
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
eggs2
-
tomato paste2 tsp
-
water for sprinkling
-
poppy seeds for sprinkling
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
258.9 mg
Πρωτεΐνη
7.9 g
Θερμίδες
1058.4 kJ /
252 kcal
Λιπαρά
8 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.7 g
Υδατάνθρακες
34.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Focus on Buckwheat
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBoston Bun
2ωρ. 45 λεπτ.
Pizza Bianca
40 λεπτ.
Spelt bread rolls
1ωρ. 45 λεπτ.
Herb and garlic pull-apart bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2ωρ.
Cauliflower flammkuchen
1ωρ.
Portuguese bread
3ωρ. 30 λεπτ.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2ωρ. 25 λεπτ.
Tangzhong milk bread
2ωρ. 45 λεπτ.
Steamed bread rolls
2ωρ. 10 λεπτ.
Freeform bread with filling
1ωρ. 35 λεπτ.
Freeform basic bread
1ωρ. 35 λεπτ.