Empanada de acelgas, chorizo y panceta (Galicia)

Empanada de acelgas, chorizo y panceta (Galicia)

4.6 57 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 raciones

Υλικά

Masa
  • de agua
    220 g
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de levadura prensada fresca
    20 g
  • de harina de fuerza (y algo más para trabajar la masa)
    400 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de aceite de oliva
    30 g
Relleno
  • cebollas en cuartos (aprox. 400 g)
    2
  • de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
    50 g
  • de acelgas (hojas y parte de la penca) troceadas
    300 g
  • de chorizo en rodajas
    150 g
  • de panceta fresca de cerdo en dados (1-2 cm)
    120 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de pimienta molida
    1 pellizco

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 250 kcal / 1043 kJ
Πρωτεΐνη 8.84 g
Λιπαρά 19.68 g
Υδατάνθρακες 9.28 g
Φυτικές ίνες 1.62 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων