
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free hot cross buns
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Buns
-
brown rice150 g
-
orange zest only, no white pith1
-
millet flour (see Tips)100 g
-
dried instant yeast1 tbsp
-
arrowroot flour190 g
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
ground cloves½ tsp
-
raw sugar50 g
-
psyllium husk (see Tips)1 tbsp
-
eggs2
-
full cream milk200 g
-
water200 g
-
vegetable oil50 g
-
mixed peel20 g
-
sultanas100 g
-
currants100 g
-
gluten free flour mix (see Tips)50 g
Glaze
-
orange juice (approx. 1 orange)50 g
-
caster sugar50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
304.3 kcal /
1278 kJ
Πρωτεΐνη
5.1 g
Λιπαρά
6.6 g
Υδατάνθρακες
47.2 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Νάτριο
221.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrioche hot cross buns
2 godz. 30 min
Hot cross buns
1 godz. 40 min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2 godz. 20 min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1 godz. 15 min
Chocolate hot cross buns
2 godz. 40 min
Apple and cinnamon hot cross buns
2 godz. 20 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min
Yoyo slice
2 godz. 30 min
Quinoa choc-chip biscuits
35 min
Chocolate Basque cheesecake
2 godz.
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1 godz.
Lemon curd easter biscuits
1 godz. 30 min