Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free hot cross buns
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Buns
-
brown rice150 g
-
orange zest only, no white pith1
-
millet flour (see Tips)100 g
-
dried instant yeast1 tbsp
-
arrowroot flour190 g
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
ground cloves½ tsp
-
raw sugar50 g
-
psyllium husk (see Tips)1 tbsp
-
eggs2
-
full cream milk200 g
-
water200 g
-
vegetable oil50 g
-
mixed peel20 g
-
sultanas100 g
-
currants100 g
-
gluten free flour mix (see Tips)50 g
Glaze
-
orange juice (approx. 1 orange)50 g
-
caster sugar50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
221.7 mg
Πρωτεΐνη
5.1 g
Θερμίδες
1278 kJ /
304.3 kcal
Λιπαρά
6.6 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Υδατάνθρακες
47.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite chocolate and strawberry trifle
25 Std.
Panettone
34 Std. 25 Min
Caramel peach brioche
2 Std. 15 Min
Magic bean chocolate cake
1 Std. 40 Min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Hazelnut chocolate brioche
2 Std.
Gluten free cinnamon doughnuts
25 Min
Marble cake
2 Std.
Far Breton with prunes
2 Std.
Gingerbread
1 Std. 30 Min
Cherry clafoutis
1 Std. 5 Min
Pistachio cake
1 Std. 10 Min