
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free hot cross buns
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Buns
-
brown rice150 g
-
orange zest only, no white pith1
-
millet flour (see Tips)100 g
-
dried instant yeast1 tbsp
-
arrowroot flour190 g
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
ground cloves½ tsp
-
raw sugar50 g
-
psyllium husk (see Tips)1 tbsp
-
eggs2
-
full cream milk200 g
-
water200 g
-
vegetable oil50 g
-
mixed peel20 g
-
sultanas100 g
-
currants100 g
-
gluten free flour mix (see Tips)50 g
Glaze
-
orange juice (approx. 1 orange)50 g
-
caster sugar50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
304.3 kcal /
1278 kJ
Πρωτεΐνη
5.1 g
Λιπαρά
6.6 g
Υδατάνθρακες
47.2 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Νάτριο
221.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBasic muffin mix
30 Min
Pistachio and lemon curd cake
1 Std. 15 Min
Soft cinnamon doughnuts
50 Min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4 Std. 5 Min
ANZAC slice
1 Std. 40 Min
Orange sponge cake
1 Std.
Salted caramel and chocolate cake
1 Std. 45 Min
Chocolate pecan pie
1 Std. 55 Min
Chocolate volcanos
55 Min
Cheesecake with meringue topping
3 Std. 30 Min
Decadent dark chocolate brownies
2 Std. 15 Min
Gin and tonic drizzle cake
1 Std.