
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free hot cross buns
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Buns
-
brown rice150 g
-
orange zest only, no white pith1
-
millet flour (see Tips)100 g
-
dried instant yeast1 tbsp
-
arrowroot flour190 g
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
ground cloves½ tsp
-
raw sugar50 g
-
psyllium husk (see Tips)1 tbsp
-
eggs2
-
full cream milk200 g
-
water200 g
-
vegetable oil50 g
-
mixed peel20 g
-
sultanas100 g
-
currants100 g
-
gluten free flour mix (see Tips)50 g
Glaze
-
orange juice (approx. 1 orange)50 g
-
caster sugar50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
304.3 kcal /
1278 kJ
Πρωτεΐνη
5.1 g
Λιπαρά
6.6 g
Υδατάνθρακες
47.2 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Νάτριο
221.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoft cinnamon doughnuts
50 λεπτ.
Chocolate sweet potato slice
1ωρ. 15 λεπτ.
Apple frangipane tart
1ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free cinnamon doughnuts
25 λεπτ.
Peanut caramel slice
5ωρ. 35 λεπτ.
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2ωρ.
Fruit scones
30 λεπτ.
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2ωρ. 40 λεπτ.
Mini chocolate bundts
45 λεπτ.
Ginger slice
1ωρ. 35 λεπτ.
Quick fruit sponge
35 λεπτ.
Chocolate self-saucing pudding
50 λεπτ.