
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free pita bread
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
rice flour (see Tips)200 g
-
brown rice flour (see Tips)150 g
-
arrowroot flour plus extra for dusting60 g
-
potato starch100 g
-
xanthan gum3 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
warm water500 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
pure maple syrup2 tsp
-
vegetable oil plus extra for drizzling2 tbsp
-
psyllium husk2 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
292 kcal /
1226.5 kJ
Πρωτεΐνη
3.7 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
64 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.8 g
Νάτριο
424.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHam and cheese quinoa muffins
1h 30min
Gluten free bread rolls
2h 30min
Cheese and bacon rolls
2h
Three cheese spinach scrolls
2h 15min
Gluten free focaccia bread
1h
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Vegemite® and cheese scrolls
1h 35min
Spelt bread rolls
1h 45min
Chocolate zucchini mini loaves
1h 30min
Pan de Sal
2h 20min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Vetkoek (fet-cook)
1h 35min