
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pilaf with fragrant tarka
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Pilaf
-
basmati rice300 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
saffron1 pinch
-
rose water1 tsp
-
salt2 tsp
-
ghee40 g
-
fresh curry leaves4
Tarka
-
brown onion60 g
-
ghee60 g
-
cinnamon quill1
-
cardamom pods seeds only4
-
dried bay leaf1
-
ground nutmeg1 pinch
Assembly
-
roasted salted cashew nuts cut into pieces50 g
-
lemon juice only (approx. 40 g)1
-
salt1 tsp
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
217.1 kcal /
911.9 kJ
Πρωτεΐνη
2.4 g
Λιπαρά
15.7 g
Υδατάνθρακες
16 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
859.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCommunity fave brown rice salad
55 Min
Soula's Spanakopita
1 Std. 35 Min
Potato bake
1 Std. 35 Min
Colourful quinoa salad
40 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 Min
Stuffed zucchini
1 Std. 5 Min
Red rice
55 Min
Carrot and swede mash
25 Min
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45 Min
Pilau rice using rice mode
40 Min
Tandoori chicken wraps
50 Min