Συσκευές & Αξεσουάρ
Pilaf with fragrant tarka
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Pilaf
-
basmati rice300 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
saffron1 pinch
-
rose water1 tsp
-
salt2 tsp
-
ghee40 g
-
fresh curry leaves4
Tarka
-
brown onion60 g
-
ghee60 g
-
cinnamon quill1
-
cardamom pods seeds only4
-
dried bay leaf1
-
ground nutmeg1 pinch
Assembly
-
roasted salted cashew nuts cut into pieces50 g
-
lemon juice only (approx. 40 g)1
-
salt1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Νάτριο
859.4 mg
Πρωτεΐνη
2.4 g
Θερμίδες
911.9 kJ /
217.1 kcal
Λιπαρά
15.7 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
16 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCarrot, pumpkin and ginger purée
20 Min
Stywe pap (firm porridge)
Keine Bewertungen
Falafel with beetroot hommus
20 Min
Warm cabbage dish
15 Min
Yorkshire puddings
3 Std. 40 Min
Sicilian prawn salad
40 Min
Tempura vegetables
30 Min
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Sweet potato lentil pie
50 Min
Brandy cream
15 Min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 Min
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min