
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free lemon tart
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Crust
-
blanched almonds30 g
-
coconut oil100 g
-
pure maple syrup90 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
coconut flour90 g
-
salt¼ tsp
-
gluten free baking powder (see Tips)½ tsp
Filling
-
unsalted butter110 g
-
eggs4
-
caster sugar150 g
-
lemon juice (approx. 3 lemons)100 g
-
orange juice (approx. 1 large orange)50 g
-
whipped cream to serve (optional)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
578.2 kcal /
2428.7 kJ
Πρωτεΐνη
10.7 g
Λιπαρά
39.7 g
Υδατάνθρακες
46.5 g
Φυτικές ίνες
7.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
26.9 g
Νάτριο
294.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoft cinnamon doughnuts
50min
Chocolate sweet potato slice
1hod. 15min
Apple frangipane tart
1hod. 20min
Gluten free cinnamon doughnuts
25min
Peanut caramel slice
5hod. 35min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2hod.
Fruit scones
30min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2hod. 40min
Mini chocolate bundts
45min
Ginger slice
1hod. 35min
Quick fruit sponge
35min
Chocolate self-saucing pudding
50min