
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pappadums with mint and coriander chutney
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
15 portions
Υλικά
Pappadums
-
water180 g
-
urad dal whole or split, husks removed (see Tips)400 g
-
fine salt1 tsp
-
chilli powder1 tsp
-
vegetable oil plus 300-500 g extra for rolling and frying1 tbsp
Mint and coriander chutney
-
fresh mint leaves only12 sprigs
-
fresh coriander leaves only10 sprigs
-
fresh long green chilli cut into halves and deseeded1
-
sea salt flakes1 tsp
-
lime juice only (approx. 20 g)1
-
natural yoghurt150 g
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
114.1 kcal /
479.1 kJ
Πρωτεΐνη
7.2 g
Λιπαρά
2.2 g
Υδατάνθρακες
14.2 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
310.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCommunity fave brown rice salad
55 Min
Soula's Spanakopita
1 Std. 35 Min
Potato bake
1 Std. 35 Min
Colourful quinoa salad
40 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 Min
Stuffed zucchini
1 Std. 5 Min
Red rice
55 Min
Carrot and swede mash
25 Min
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45 Min
Pilau rice using rice mode
40 Min
Tandoori chicken wraps
50 Min