Συσκευές & Αξεσουάρ
Pappadums with mint and coriander chutney
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
15 portions
Υλικά
Pappadums
-
water180 g
-
whole black urad dal whole or split, husks removed (see Tips)400 g
-
fine salt1 tsp
-
chilli powder1 tsp
-
vegetable oil plus 300-500 g extra for rolling and frying1 tbsp
Mint and coriander chutney
-
fresh mint leaves only12 sprigs
-
fresh coriander leaves only10 sprigs
-
fresh long green chilli cut into halves and deseeded1
-
sea salt flakes1 tsp
-
lime juice only (approx. 20 g)1
-
natural yoghurt150 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Νάτριο
310.2 mg
Πρωτεΐνη
7.2 g
Θερμίδες
479.1 kJ /
114.1 kcal
Λιπαρά
2.2 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Υδατάνθρακες
14.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPeshwari naan
1ωρ. 20 λεπτ.
Keftethes (Greek meatballs)
40 λεπτ.
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1ωρ. 35 λεπτ.
Soft Chinese bread rolls
1ωρ. 20 λεπτ.
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 λεπτ.
Stuffed zucchini
1ωρ. 5 λεπτ.
Bacon and spring onion potato salad
1ωρ. 5 λεπτ.
Jeera rice (Cumin rice)
20 λεπτ.
Chhole (chickpea curry)
35 λεπτ.
Warm Mediterranean couscous salad
30 λεπτ.
Polenta
25 λεπτ.
Chicken 65 and green chutney
1ωρ. 5 λεπτ.