
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pappadums with mint and coriander chutney
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
15 portions
Υλικά
Pappadums
-
water180 g
-
urad dal whole or split, husks removed (see Tips)400 g
-
fine salt1 tsp
-
chilli powder1 tsp
-
vegetable oil plus 300-500 g extra for rolling and frying1 tbsp
Mint and coriander chutney
-
fresh mint leaves only12 sprigs
-
fresh coriander leaves only10 sprigs
-
fresh long green chilli cut into halves and deseeded1
-
sea salt flakes1 tsp
-
lime juice only (approx. 20 g)1
-
natural yoghurt150 g
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
114.1 kcal /
479.1 kJ
Πρωτεΐνη
7.2 g
Λιπαρά
2.2 g
Υδατάνθρακες
14.2 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
310.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSichuan zucchini and eggplant
1ωρ. 15 λεπτ.
Warm wasabi potato salad
30 λεπτ.
Warm beetroot dish
50 λεπτ.
Brandy cream
15 λεπτ.
Homemade miso soup
55 λεπτ.
Pork and chicken terrine
3ωρ. 20 λεπτ.
Barbecued Mexican street corn
Καμία βαθμολογία
Almond biscotti
1ωρ. 10 λεπτ.
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1ωρ. 35 λεπτ.
Mini chive pikelets with mushrooms
1ωρ.
Prune and orange stuffing
10 λεπτ.
Apple and sage stuffing
10 λεπτ.