
Συσκευές & Αξεσουάρ
Achcharu (pickle)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 48ωρ. 30 λεπτ.
10 portions
Υλικά
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
pickling onions peeled10 - 15
-
white wine vinegar600 g
-
carrots (approx. 250 g), cut into matchsticks2 - 3
-
fresh bird's eye chillies green, trimmed and deseeded if preferred8 - 12
-
garlic cloves cut into thin slices6
-
black mustard seeds1 - 2 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
white sugar1 tsp
-
ground turmeric2 pinches
-
salt¼ tsp
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
64.3 kcal /
270.4 kJ
Πρωτεΐνη
1.7 g
Λιπαρά
1.3 g
Υδατάνθρακες
7.5 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.1 g
Νάτριο
368 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sri Lankan Feast
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBig Mac-style sauce
4ωρ.
Miso dressing
5 λεπτ.
Sambal kacang (peanut sauce)
35 λεπτ.
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 λεπτ.
Gluten free barbecue sauce
50 λεπτ.
Tartare sauce
10 λεπτ.
Brinjal (eggplant pickle)
1ωρ. 30 λεπτ.
Greek Fava dip
50 λεπτ.
Tapenade
10 λεπτ.
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10 λεπτ.
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10 λεπτ.
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10 λεπτ.