
Συσκευές & Αξεσουάρ
Überbackenes Brot
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Bauernbrot6 Scheiben
-
Knoblauchzehe1
-
Basilikum10 Blätter
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft50 g
-
Mozzarella (125 g), halbiert1 Kugel
-
Gouda in Stücken100 g
-
Frischkäse100 g
-
Öl von den getrockneten Tomaten20 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
14 g
Θερμίδες
1414 kJ /
338 kcal
Λιπαρά
19 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Υδατάνθρακες
26 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 2/2016
24 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaguettes auf die Schnelle
50 Min
Dinkel-Tomaten-Focaccia
1 Std. 40 Min
Zwiebelkuchen
2 Std. 30 Min
Mini-Zwiebel-Kuchen
35 Min
Laugenbrötchen mit Sesam
24 Std.
Hafer-Kartoffel-Brot
2 Std. 30 Min
Ciabatta
3 Std. 45 Min
Vier-Käse-Pizza
1 Std. 40 Min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30 Min
Grissini
1 Std. 30 Min
Käsestangen
2 Std. 45 Min
Kürbis-Frischkäse-Tarte
1 Std. 30 Min