Patate ripiene su cipolle caramellate

Patate ripiene su cipolle caramellate

4.2 25 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Cipolle caramellate
  • 700 g di cipolle in quarti
  • 70 g di burro
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di acqua
  • 4 patate (circa 220 g l'una), a metà nel senso della lunghezza
  • 1 cucchiaino di sale a piacere
  • 30 g di caramello liquido
    30 g di zucchero grezzo di canna
  • 1 pizzico di pepe macinato a piacere
Ripieno
  • 50 g di cipolla dorata
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di carne trita mista
  • 1 pizzico di sale a piacere
  • 30 g di vino bianco
  • 50 g di Emmental grattugiato
    50 g di Cheddar, grattugiato

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 617 kcal / 2585 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 37 g
Υδατάνθρακες 50 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων