Patate ripiene su cipolle caramellate

Patate ripiene su cipolle caramellate

4.2 25 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Cipolle caramellate
  • di cipolle in quarti
    700 g
  • di burro
    70 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di acqua
    50 g
  • patate (circa 220 g l'una), a metà nel senso della lunghezza
    4
  • di sale a piacere
    1 cucchiaino
  • di caramello liquido
    30 g
    30 g di zucchero grezzo di canna
  • di pepe macinato a piacere
    1 pizzico
Ripieno
  • di cipolla dorata
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di carne trita mista
    150 g
  • di sale a piacere
    1 pizzico
  • di vino bianco
    30 g
  • di Emmental grattugiato
    50 g
    50 g di Cheddar, grattugiato

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 617 kcal / 2585 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 37 g
Υδατάνθρακες 50 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων