
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sunny gazpacho
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
sourdough bread cut into slices100 g
-
garlic cloves2
-
smoked paprika1 tsp
-
extra virgin olive oil120 g
-
sherry vinegar plus extra to season50 g
-
heirloom yellow tomatoes600 g
-
yellow capsicum cut into halves and deseeded1
-
Lebanese cucumber peeled and cut into pieces1
-
white onion20 g
-
water100 g
-
ice cubes100 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
white pepper plus extra to season½ tsp
Assembly
-
smoked paprika for garnishing
-
extra virgin olive oil for garnishing
-
Lebanese cucumber peeled, deseeded and cut into thin slices, for garnishing1
-
garlic flowers for garnishing (optional)
-
fresh chives for garnishing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
202.2 kcal /
846.2 kJ
Πρωτεΐνη
2.9 g
Λιπαρά
15.5 g
Υδατάνθρακες
14.3 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.4 g
Νάτριο
373.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli and cheese nachos
35 Min
Community fave brown rice salad
55 Min
Smoked salmon terrine
24 Std. 25 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 Std. 10 Min
Greek Fava dip
50 Min
Greek cabbage salad
5 Min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 Std.
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 Std. 30 Min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 Std.
Citrus seafood salad
1 Std.