
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
40 pieces
Υλικά
-
fresh ginger peeled20 g
-
garlic clove1
-
fresh chives10 sprigs
-
raw prawn meat200 g
-
pork mince300 g
-
cornflour½ tsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
sesame oil½ tsp
-
egg white lightly beaten1
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
gyoza wrappers (approx. 1 packet)40
-
water plus extra if needed500 g
-
peanut oil to fry2 tbsp
-
soy sauce to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
253 mg
Πρωτεΐνη
5.2 g
Θερμίδες
519.9 kJ /
124.3 kcal
Λιπαρά
2.9 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.8 g
Υδατάνθρακες
18.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Chef favourites
57 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMexican corn salad
25 λεπτ.
Parmesan gelato
4ωρ. 30 λεπτ.
Peanut and soba noodle slaw
20 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Beetroot carpaccio with burrata
1ωρ. 25 λεπτ.
Sicilian prawn salad
40 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 λεπτ.
Pork and chicken terrine
3ωρ. 20 λεπτ.
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 λεπτ.
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 λεπτ.
Smoked salmon terrine
24ωρ. 25 λεπτ.