
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
40 pieces
Υλικά
-
fresh ginger peeled20 g
-
garlic clove1
-
fresh chives10 sprigs
-
raw prawn meat200 g
-
pork mince300 g
-
cornflour½ tsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
sesame oil½ tsp
-
egg white lightly beaten1
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
gyoza wrappers (approx. 1 packet)40
-
water plus extra if needed500 g
-
peanut oil to fry2 tbsp
-
soy sauce to serve
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
124.3 kcal /
519.9 kJ
Πρωτεΐνη
5.2 g
Λιπαρά
2.9 g
Υδατάνθρακες
18.8 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.8 g
Νάτριο
253 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Chef favourites
57 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli and cheese nachos
35 min
Community fave brown rice salad
55 min
Smoked salmon terrine
24 h 25 min
Scallops with pea purée
25 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 h 10 min
Greek Fava dip
50 min
Greek cabbage salad
5 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 h
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 h 30 min
Citrus seafood salad
1 h
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 h 45 min