Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free pasta
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt2 tsp
-
eggs2
-
water plus extra for boiling60 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
613.7 mg
Πρωτεΐνη
20.6 g
Θερμίδες
1020.4 kJ /
243 kcal
Λιπαρά
5.6 g
Φυτικές ίνες
8.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.4 g
Υδατάνθρακες
44.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνShredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Creamy miso mushroom udon
45min
Linguine with lemon and prosciutto
25min
Creamy vegetable rice
25min
Chicken and prawn noodles
30min
Pasta alla puttanesca
35min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Linguine with salmon and herbs
25min
One pot pasta with chorizo (open bowl)
Pas d’évaluation
Pad Thai
1h
Chicken Caprese pasta salad
25min