
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 45 λεπτ.
12 slices
Υλικά
Spinach cake
-
frozen chopped spinach500 g
-
butter for greasing
-
grapeseed oil130 g
-
eggs4
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
gluten free flour mix (see Tips)240 g
-
arrowroot flour50 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 ½ tsp
Lemon cream
-
gelatine powder1 tbsp
-
lemon juice3 tbsp
-
lemon zest cut into 5 strips (1 x 4 cm), no white pith
-
pouring (whipping) cream400 g
-
pure icing sugar80 g
-
pomegranate arils only, for decorating1
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
434.8 kcal /
1819.2 kJ
Πρωτεΐνη
7.2 g
Λιπαρά
26.1 g
Υδατάνθρακες
46.9 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.4 g
Νάτριο
151.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoft cinnamon doughnuts
50 Min
Chocolate sweet potato slice
1 Std. 15 Min
Apple frangipane tart
1 Std. 20 Min
Gluten free cinnamon doughnuts
25 Min
Peanut caramel slice
5 Std. 35 Min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 Std.
Fruit scones
30 Min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 Std. 40 Min
Mini chocolate bundts
45 Min
Ginger slice
1 Std. 35 Min
Quick fruit sponge
35 Min
Chocolate self-saucing pudding
50 Min