
Συσκευές & Αξεσουάρ
Baguette
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
3 Stück
Υλικά
-
Buchweizen nicht geröstet100 g
-
Quinoakörner140 g
-
Reis weiss und langkörnig200 g
-
Leinsamen30 g
-
Wasser kochend200 g
-
Salz1 TL
-
Zucker10 g
-
Kartoffelstärke90 g
-
Wasser Zimmertemperatur300 g
-
Trockenhefe glutenfrei2 TL
-
Rapsöl20 g
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
744 kcal /
3115 kJ
Πρωτεΐνη
15.7 g
Λιπαρά
6.1 g
Υδατάνθρακες
160.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Backen macht Freude
65 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBerner Zopf
1 Std. 45 Min
Hefezopf
2 Std. 20 Min
Bürli mit Roggen
12 Std.
6-Strang-Butterzopf
2 Std. 35 Min
St. Galler Bürli
26 Std. 30 Min
Waadtländer Kreuzbrot
13 Std. 30 Min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 Std. 10 Min
Dinkel Bürli
26 Std. 30 Min
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
Gefüllte Vollkornbrötchen mit Gemüsesticks und Dip
1 Std. 10 Min
Grissini
2 Std.
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2 Std. 30 Min