
Συσκευές & Αξεσουάρ
Grissini
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
30 Stück
Υλικά
-
Wasser280 g
-
Gerstenmalz1 EL
-
frische Hefe15 g
-
Weizenmehl und etwas mehr für die Arbeitsfläche500 g
-
Olivenöl, nativ und etwas mehr für die Schüssel80 g
-
Salz1 TL
-
Hartweizenmehl50 g
-
Sesamsamen, alle Farben (προαιρετικό πεδίο)1 - 2 EL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
260 kcal /
1088 kJ
Πρωτεΐνη
6.5 g
Λιπαρά
8.5 g
Υδατάνθρακες
41.9 g
Φυτικές ίνες
2.03 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Eifach. Sälber. Gmacht.
203 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBerner Zopf
1ωρ. 45 λεπτ.
Hefezopf
2ωρ. 20 λεπτ.
Bürli mit Roggen
12ωρ.
6-Strang-Butterzopf
2ωρ. 35 λεπτ.
St. Galler Bürli
26ωρ. 30 λεπτ.
Waadtländer Kreuzbrot
13ωρ. 30 λεπτ.
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2ωρ. 10 λεπτ.
Dinkel Bürli
26ωρ. 30 λεπτ.
Ruchbrot im Brattopf
2ωρ. 25 λεπτ.
Gefüllte Vollkornbrötchen mit Gemüsesticks und Dip
1ωρ. 10 λεπτ.
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2ωρ. 30 λεπτ.
Glutenfreies Knusperbrot
3ωρ.