
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rotweinbrot mit Nüssen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ. 30 λεπτ.
20 Scheiben
Υλικά
Sauerteig
-
Vollkornmehl75 g
-
Wasser75 g
-
frische Hefe15 g
Teig
-
Rotwein250 g
-
Wasser50 g
-
Vollkornmehl150 g
-
Weissmehl und etwas mehr für die Arbeitsfläche350 g
-
frische Hefe10 g
-
Baumnüsse geschält150 g
-
Salz1 TL
-
Weissmehl für die Arbeitsfläche
Backvorgang
-
Wasser200 g
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
144 kcal /
602 kJ
Πρωτεΐνη
4.3 g
Λιπαρά
5.26 g
Υδατάνθρακες
19.88 g
Φυτικές ίνες
2.15 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Backen macht Freude
65 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

Brote backen mit Thermomix® Sensor
28 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBerner Zopf
1ωρ. 45 λεπτ.
Hefezopf
2ωρ. 20 λεπτ.
Bürli mit Roggen
12ωρ.
6-Strang-Butterzopf
2ωρ. 35 λεπτ.
St. Galler Bürli
26ωρ. 30 λεπτ.
Waadtländer Kreuzbrot
13ωρ. 30 λεπτ.
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2ωρ. 10 λεπτ.
Dinkel Bürli
26ωρ. 30 λεπτ.
Ruchbrot im Brattopf
2ωρ. 25 λεπτ.
Gefüllte Vollkornbrötchen mit Gemüsesticks und Dip
1ωρ. 10 λεπτ.
Grissini
2ωρ.
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2ωρ. 30 λεπτ.