Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
Προετοιμασία 55 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 55 λεπτ.
10 portions
Υλικά
Jelly
-
unsalted butter for greasing
-
gold strength gelatine leaves4
-
water plus extra chilled water for soaking gelatine220 g
-
caster sugar300 g
-
lemon juice only½
-
salt1 pinch
-
rose water1 tsp
-
natural red food colouring (optional)4 drops
Cake
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing130 g
-
whole nutmeg1
-
pistachios80 g
-
dark chocolate100 g
-
raw almonds400 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
brown sugar180 g
-
salt1 pinch
-
eggs2
-
natural yoghurt plus extra to serve250 g
-
icing sugar20 g
-
cornflour20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
61.5 mg
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
2854.9 kJ /
679.7 kcal
Λιπαρά
43.9 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.3 g
Υδατάνθρακες
60.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνJam and coconut tarts
1h 10 phút
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h
Gluten free shortbread
1h 35 phút
Mini French apple cakes
1h 35 phút
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1h 15 phút
Almond addiction
1h
Gluten free gingerbread cookies
2h 35 phút
Classic lemon tart
3h 10 phút
Magic bean chocolate cake
1h 40 phút
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25 phút
Meringues
5h
Keto sweet pastry
1h