
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
Προετοιμασία 55 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 55 λεπτ.
10 portions
Υλικά
Jelly
-
unsalted butter for greasing
-
gold strength gelatine leaves4
-
water plus extra chilled water for soaking gelatine220 g
-
caster sugar300 g
-
lemon juice only½
-
salt1 pinch
-
rose water1 tsp
-
natural red food colouring (optional)4 drops
Cake
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing130 g
-
whole nutmeg1
-
pistachios80 g
-
dark chocolate100 g
-
raw almonds400 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
brown sugar180 g
-
salt1 pinch
-
eggs2
-
natural yoghurt plus extra to serve250 g
-
icing sugar20 g
-
cornflour20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
679.7 kcal /
2854.9 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
43.9 g
Υδατάνθρακες
60.5 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.3 g
Νάτριο
61.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBasic muffin mix
30min
Pistachio and lemon curd cake
1h 15min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4h 5min
ANZAC slice
1h 40min
Orange sponge cake
1h
Salted caramel and chocolate cake
1h 45min
Chocolate pecan pie
1h 55min
Chocolate volcanos
55min
Cheesecake with meringue topping
3h 30min
Decadent dark chocolate brownies
2h 15min
Gin and tonic drizzle cake
1h