
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
Προετοιμασία 55 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 55 λεπτ.
10 portions
Υλικά
Jelly
-
unsalted butter for greasing
-
gold strength gelatine leaves4
-
water plus extra chilled water for soaking gelatine220 g
-
caster sugar300 g
-
lemon juice only½
-
salt1 pinch
-
rose water1 tsp
-
natural red food colouring (optional)4 drops
Cake
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing130 g
-
whole nutmeg1
-
pistachios80 g
-
dark chocolate100 g
-
raw almonds400 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
brown sugar180 g
-
salt1 pinch
-
eggs2
-
natural yoghurt plus extra to serve250 g
-
icing sugar20 g
-
cornflour20 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
679.7 kcal /
2854.9 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
43.9 g
Υδατάνθρακες
60.5 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.3 g
Νάτριο
61.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoft cinnamon doughnuts
50 min
Chocolate sweet potato slice
1 godz. 15 min
Apple frangipane tart
1 godz. 20 min
Gluten free cinnamon doughnuts
25 min
Peanut caramel slice
5 godz. 35 min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 godz.
Fruit scones
30 min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 godz. 40 min
Mini chocolate bundts
45 min
Ginger slice
1 godz. 35 min
Quick fruit sponge
35 min
Chocolate self-saucing pudding
50 min