
Συσκευές & Αξεσουάρ
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 portions
Υλικά
Saffron and sage bread
-
mixed dried fruit (e.g. apricots, cranberries, sultanas)200 g
-
nuts (e.g. walnuts, pecans, pistachios)100 g
-
water150 g
-
saffron1 pinch
-
dried bay leaf1
-
allspice berries4
-
baker's flour500 g
-
dried instant yeast10 g
-
honey50 g
-
eggs3
-
unsalted butter softened40 g
-
full cream milk150 g
-
salt1 pinch
-
fresh sage leaves finely chopped15
-
ground cinnamon1 tsp
Ginger butter
-
glacé ginger120 g
-
ground ginger1 tsp
-
unsalted butter cut into cubes (2 cm)150 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Νάτριο
48.3 mg
Πρωτεΐνη
9.6 g
Θερμίδες
1878.8 kJ /
447.3 kcal
Λιπαρά
20.4 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.9 g
Υδατάνθρακες
55.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGluten free shortbread
1ωρ. 35 λεπτ.
Apple shortcake
1ωρ. 50 λεπτ.
Macaroons
40 λεπτ.
Easy citrus pie
1ωρ.
Tarte tatin
2ωρ.
Lemon and elderflower ombre cake
5ωρ. 30 λεπτ.
Almond tuiles
30 λεπτ.
S'mores cupcakes
2ωρ. 40 λεπτ.
Fruity pear mince tarts
2ωρ. 30 λεπτ.
Apple strudel
Καμία βαθμολογία
Little mug gingerbread houses
5ωρ. 30 λεπτ.
Fruit crumble with crème anglaise
1ωρ. 10 λεπτ.