Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
roasted red peppers, preserved50 g
-
smoked paprika½ tsp
-
onions quartered250 g
-
red onions quartered200 g
-
olive oil plus extra for greasing100 g
-
garlic cloves2
-
fine sea salt½ tsp
-
Iberian ham sliced, cut in pieces (2 cm)100 g
-
ground cayenne pepper (προαιρετικό πεδίο)1 pinch
-
water100 g
-
cod fillets, skinless (loins) skinless, boneless900 g
-
fresh parsley leaves only, for garnish1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
34.2 g
Θερμίδες
1507 kJ /
360 kcal
Λιπαρά
21.8 g
Υδατάνθρακες
6.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
SEAFOOD
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1h 40min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Thai Fishcakes
1h 10min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Seafood Korma
40min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Steamed Salmon Parcels
55min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Seafood Soup
Nessuna valutazione