Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
roasted red peppers, preserved50 g
-
smoked paprika½ tsp
-
onions quartered250 g
-
red onions quartered200 g
-
olive oil plus extra for greasing100 g
-
garlic cloves2
-
fine sea salt½ tsp
-
Iberian ham sliced, cut in pieces (2 cm)100 g
-
ground cayenne pepper (προαιρετικό πεδίο)1 pinch
-
water100 g
-
cod fillets, skinless (loins) skinless, boneless900 g
-
fresh parsley leaves only, for garnish1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
34.2 g
Θερμίδες
1507 kJ /
360 kcal
Λιπαρά
21.8 g
Υδατάνθρακες
6.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
SEAFOOD
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPolenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 λεπτ.
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1ωρ. 15 λεπτ.
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1ωρ. 20 λεπτ.
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 λεπτ.
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 λεπτ.
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1ωρ. 40 λεπτ.
Suya Beef Skewers
45 λεπτ.
Tuna Poke Nachos
30 λεπτ.
Sardine and Pea Pilaf
40 λεπτ.
Cod with Citrus Butter
50 λεπτ.
Creamed Cod
45 λεπτ.
Crispy Breaded Fish
35 λεπτ.