
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
roasted red peppers, preserved50 g
-
smoked paprika½ tsp
-
onions quartered250 g
-
red onions quartered200 g
-
olive oil plus extra for greasing100 g
-
garlic cloves2
-
fine sea salt½ tsp
-
Iberian ham sliced, cut in pieces (2 cm)100 g
-
ground cayenne pepper (προαιρετικό πεδίο)1 pinch
-
water100 g
-
cod fillets, skinless (loins) skinless, boneless900 g
-
fresh parsley leaves only, for garnish1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
360 kcal /
1507 kJ
Πρωτεΐνη
34.2 g
Λιπαρά
21.8 g
Υδατάνθρακες
6.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

SEAFOOD
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood Stew with Coconut Milk
35 λεπτ.
Prawn and Cucumber Salad
55 λεπτ.
Brodet (Fish stew)
1ωρ. 15 λεπτ.
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 λεπτ.
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1ωρ.
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1ωρ.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 λεπτ.
Socca with Tuna, Olives and Capers
1ωρ. 5 λεπτ.
Salmon and Courgette en Croute
1ωρ.
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 λεπτ.
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1ωρ. 45 λεπτ.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 λεπτ.