
Συσκευές & Αξεσουάρ
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
cod fillets, skinless (200 g each)4
-
salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
lemon freshly squeezed juice only1
-
fresh parsley leaves50 g
-
onions sliced (1 cm)300 g
-
olive oil plus extra for greasing40 g
-
garlic cloves2
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
white wine50 g
-
sweet paprika1 tsp
-
ground cinnamon2 pinches
-
tomato purée1 Tbsp
-
pitted black olives halved50 g
-
bulgar wheat (approx. 20 minutes cooking time)200 g
-
water400 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
512 kcal /
2141 kJ
Πρωτεΐνη
45 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
54 g
Φυτικές ίνες
11 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.9 g
Νάτριο
1399 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Catch of the Day
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSmoked Haddock and Spinach Tart
2ωρ. 30 λεπτ.
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 λεπτ.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 λεπτ.
Seafood Risotto
40 λεπτ.
Teriyaki Salmon Burgers
45 λεπτ.
Cod with Pistachio and Couscous
30 λεπτ.
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 λεπτ.
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1ωρ. 20 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 λεπτ.
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Καμία βαθμολογία
Mussels Mariniere
Καμία βαθμολογία