
Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Vegetables
-
water1000 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)350 g
-
cauliflower medium (approx. 600 g), cut in bite-sized florets1
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Béchamel
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
unsalted butter diced40 g
-
plain flour40 g
-
wholegrain mustard (προαιρετικό πεδίο)1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste¼
-
ground black pepper or to taste¼
-
milk550 g
-
smoked haddock skinless, cut in pieces (3-4 cm)500 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
26.2 g
Θερμίδες
1329 kJ /
316 kcal
Λιπαρά
10.8 g
Υδατάνθρακες
27.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Family Table
65 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1h 30min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Steamed Garlic Prawns
30min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Best Beer Battered Fish
30min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Calamares a la Americana
50min