
Συσκευές & Αξεσουάρ
Thai Fishcakes
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
9 pieces
Υλικά
-
makrut lime leaves3
-
fresh green chillies2
-
shallots halved2
-
palm sugar1 tsp
-
white fish fillets (e.g. cod or haddock), cut in pieces400 g
-
fish sauce10 g
-
red curry paste3 Tbsp
-
medium egg1
-
groundnut oil for frying
-
limes cut in wedges2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Πρωτεΐνη
9.3 g
Θερμίδες
229 kJ /
55 kcal
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
2.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thai Kitchen
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 λεπτ.
Guinness® Bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 λεπτ.
Best Beer Battered Fish
30 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40 λεπτ.
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15 λεπτ.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 λεπτ.
Miso Cod with Broccoli Rice
25 λεπτ.
Asian Steamed Side of Salmon
1ωρ. 45 λεπτ.
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 λεπτ.