
Συσκευές & Αξεσουάρ
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil15 g
-
green pepper quartered35 g
-
onions quartered50 g
-
tinned chopped tomatoes35 g
-
garlic clove1
-
smoked paprika hot or sweet½ tsp
-
potatoes peeled, diced (3 cm)300 g
-
water150 g
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh tuna cut in pieces (3 cm)120 - 140 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped5 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
272 kcal /
1138 kJ
Πρωτεΐνη
18.6 g
Λιπαρά
8.8 g
Υδατάνθρακες
29.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Just for Two
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 λεπτ.
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1ωρ.
Best Beer Battered Fish
30 λεπτ.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Seafood Stew with Coconut Milk
35 λεπτ.
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 λεπτ.
Lemon Garlic Salmon
2ωρ. 20 λεπτ.
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 λεπτ.
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 λεπτ.
Prawn Saganaki with Feta
35 λεπτ.
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1ωρ.
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1ωρ. 40 λεπτ.