Συσκευές & Αξεσουάρ
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil15 g
-
green pepper quartered35 g
-
onions quartered50 g
-
tinned chopped tomatoes35 g
-
garlic clove1
-
½ tsp red pepper, roasted, preserved, purée (pulp of pimiento choricero)smoked paprika hot or sweet½ tsp
-
potatoes peeled, diced (3 cm)300 g
-
water150 g
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh tuna cut in pieces (3 cm)120 - 140 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped5 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
18.6 g
Θερμίδες
1138 kJ /
272 kcal
Λιπαρά
8.8 g
Υδατάνθρακες
29.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Just for Two
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGuinness® Bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Salmon Burger
2ωρ. 20 λεπτ.
Keralan Fish Curry
30 λεπτ.
Cod and Spinach Soup
40 λεπτ.
Menu: Tuna on Tomato Sauce with Rice; Peaches and Cream Dessert
45 λεπτ.
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
1ωρ.
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1ωρ. 45 λεπτ.
Seafood and Pork Stew
1ωρ. 10 λεπτ.
Suya Beef Skewers
45 λεπτ.