
Συσκευές & Αξεσουάρ
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil15 g
-
green pepper quartered35 g
-
onions quartered50 g
-
tinned chopped tomatoes35 g
-
garlic clove1
-
smoked paprika hot or sweet½ tsp
-
potatoes peeled, diced (3 cm)300 g
-
water150 g
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh tuna cut in pieces (3 cm)120 - 140 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped5 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
18.6 g
Θερμίδες
1138 kJ /
272 kcal
Λιπαρά
8.8 g
Υδατάνθρακες
29.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Just for Two
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon Fishcakes
1ωρ. 50 λεπτ.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 λεπτ.
Salmon and Potato Bake with Dill
1ωρ. 15 λεπτ.
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1ωρ. 20 λεπτ.
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3ωρ.
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 λεπτ.
Tomato and Haddock Rice
50 λεπτ.
Cod with Pistachio and Couscous
30 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
1ωρ.
Guinness® Bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Cod with Citrus Butter
50 λεπτ.
Pollock and Spinach Lasagne
1ωρ.