
Συσκευές & Αξεσουάρ
Masala Hake at 55°C
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Masala Paste
-
coriander seeds1 Tbsp
-
cumin seeds1 Tbsp
-
groundnut oil30 g
-
tomato purée60 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
red chilli halved, deseeded1
-
garam masala3 tsp
-
paprika1 Tbsp
-
ground almonds2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Fish and Rice
-
water plus extra boiling for cooking rice1800 g
-
hake fillets (approx. 180-200 g each)2
-
basmati rice200 g
-
cashew nuts100 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1073 mg
Πρωτεΐνη
39 g
Θερμίδες
3929 kJ /
938 kcal
Λιπαρά
44 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
93 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1ωρ. 30 λεπτ.
Prawn and Miso Noodle Soup
20 λεπτ.
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 λεπτ.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 λεπτ.
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1ωρ. 20 λεπτ.
Steamed Garlic Prawns
30 λεπτ.
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 λεπτ.
Best Beer Battered Fish
30 λεπτ.
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 λεπτ.
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1ωρ.
Calamares a la Americana
50 λεπτ.