
Συσκευές & Αξεσουάρ
Masala Hake at 55°C
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Masala Paste
-
coriander seeds1 Tbsp
-
cumin seeds1 Tbsp
-
groundnut oil30 g
-
tomato purée60 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
red chilli halved, deseeded1
-
garam masala3 tsp
-
paprika1 Tbsp
-
ground almonds2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Fish and Rice
-
water plus extra boiling for cooking rice1800 g
-
hake fillets (approx. 180-200 g each)2
-
basmati rice200 g
-
cashew nuts100 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1073 mg
Πρωτεΐνη
39 g
Θερμίδες
3929 kJ /
938 kcal
Λιπαρά
44 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
93 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBest Beer Battered Fish
30 λεπτ.
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 λεπτ.
Prawn Saganaki
35 λεπτ.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 λεπτ.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 λεπτ.
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 λεπτ.
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 λεπτ.
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 λεπτ.
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Καμία βαθμολογία