Συσκευές & Αξεσουάρ
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables
-
broccoli florets300 g
-
red onions cut in eighths and divided into individual layers200 g
-
red radishes halved200 g
-
fine sea salt5 pinches
-
olive oil plus extra 3 tbsp for vegetables20 g
-
white bread toasted, quartered80 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
fresh dill5 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
unsalted butter diced50 g
-
ground black pepper2 pinches
-
salmon fillet, fresh, skinless1200 g
-
Dijon mustard4 Tbsp
Creamy Lemon Sauce
-
onions quartered50 g
-
unsalted butter diced130 g
-
white wine50 g
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
double cream120 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
652.6 mg
Πρωτεΐνη
48.1 g
Θερμίδες
3788.9 kJ /
905.6 kcal
Λιπαρά
71.3 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
28.9 g
Υδατάνθρακες
17.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon en Croute with Lemon Risotto
45 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min
Mussels Mariniere
25 Min
Coulibiac
2 Std. 15 Min
Best Beer Battered Fish
30 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Thai Fishcakes
1 Std. 10 Min