
Συσκευές & Αξεσουάρ
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
Moroccan Chermoula Marinade and Chermoula Sauce
-
fresh coriander leaves20 g
-
olive oil plus extra for greasing40 g
-
lemon juice2 Tbsp
-
garlic cloves2
-
sweet paprika2 Tbsp
-
ground cumin1 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground cayenne pepper (προαιρετικό πεδίο) (see tip)1 tsp
-
water60 g
Fish
-
gilt-head bream gutted, cleaned, max. 31 cm long, approx. 600 g in total1
-
carrots peeled, diagonally sliced (3 mm)150 g
-
tomatoes sliced (1 cm)300 g
-
green and red peppers sliced (1 cm)150 - 200 g
-
fresh chillies (προαιρετικό πεδίο) sliced (5 mm, see tip)2
-
potato sliced (3 mm)100 g
-
lemon sliced (5 mm)1
-
pitted black olives50 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Couscous
-
couscous250 g
-
pitted dates70 g
-
water250 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
salt or to taste½ tsp
-
fresh coriander leaves roughly chopped2 Tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
695 kcal /
2909 kJ
Πρωτεΐνη
52 g
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
83 g
Φυτικές ίνες
10 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
2031 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Catch of the Day
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 λεπτ.
Lemon Garlic Salmon
2ωρ. 20 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 λεπτ.
Best Beer Battered Fish
30 λεπτ.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 λεπτ.
Seafood Risotto
40 λεπτ.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 λεπτ.
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 λεπτ.
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 λεπτ.
Orzo with Salmon and Spinach
40 λεπτ.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.