
Συσκευές & Αξεσουάρ
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
fresh parsley leaves15 g
-
garlic cloves4
-
olive oil plus extra for greasing100 g
-
lemon juice20 g
-
salt2 ½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
red peppers quartered400 g
-
red onions sliced (1 cm)100 g
-
potato sliced (5 mm)100 g
-
sea bass whole, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 900 g total2
-
lemon thinly sliced1
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
fennel bulbs sliced (approx. 3 mm)300 g
-
cos lettuce cut in pieces (approx. 5 cm)200 g
-
cherry tomatoes halved200 g
-
roasted red peppers, preserved (see tip), cut in pieces140 g
-
blanched almonds soaked for 15 min in hot water, then drained100 g
-
bread any kind, sliced, for serving500 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1954 kcal /
8176 kJ
Πρωτεΐνη
235 g
Λιπαρά
68 g
Υδατάνθρακες
93 g
Φυτικές ίνες
16 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Νάτριο
2732 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Catch of the Day
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Salmon and Mushroom Rice
30 min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Best Beer Battered Fish
30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Seafood Risotto
40 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min