
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brodet (Fish stew)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
olive oil plus 1 Tbsp60 g
-
onions quartered300 g
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
garlic cloves crushed (see tip)3
-
bay leaf1
-
tomatoes halved500 g
-
water (enough to just cover ingredients)250 - 300 g
-
raisins5 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fish fillets thick, skin on, cut in large pieces (5-6 cm)500 g
-
fresh mixed seafood to taste400 - 500 g
-
fresh parsley leaves1 Tbsp
Διατροφή ανά 4 portions
Θερμίδες
1640 kcal /
6873 kJ
Πρωτεΐνη
172 g
Λιπαρά
74 g
Υδατάνθρακες
59 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

croatian cuisine
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Steamed Salmon with Courgetti
35min
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Nenhuma avaliação
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3h
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min
Prawn and Sweet Potato Fritters
1h