Συσκευές & Αξεσουάρ
Trout with hollandaise sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
water750 g
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
salt1 ½ tsp
-
vegetables (e.g. asparagus, cauliflower, in florets, carrots), cut in pieces350 g
-
ground black pepper adjust to taste¼ tsp
-
whole fresh trout, gutted descaled (approx. 220 g each)2
-
lemons (including lemon for serving)2
Hollandaise sauce
-
butter, unsalted cut in pieces100 g
-
egg yolks4
-
white wine50 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste¼ tsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
44 g
Θερμίδες
3694 kJ /
882 kcal
Λιπαρά
59 g
Φυτικές ίνες
7.1 g
Υδατάνθρακες
36 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeer batter fish
40 λεπτ.
Paella
30 λεπτ.
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25 λεπτ.
Salmon filo spiral
1ωρ. 10 λεπτ.
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1ωρ. 30 λεπτ.
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 λεπτ.
Tuna sushi rolls
1ωρ. 25 λεπτ.
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 λεπτ.
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 λεπτ.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 λεπτ.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 λεπτ.