
Συσκευές & Αξεσουάρ
Trout with hollandaise sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
water750 g
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
salt1 ½ tsp
-
vegetables (e.g. asparagus, cauliflower, in florets, carrots), cut in pieces350 g
-
ground black pepper adjust to taste¼ tsp
-
whole fresh trout, gutted descaled (approx. 220 g each)2
-
lemons (including lemon for serving)2
Hollandaise sauce
-
butter, unsalted cut in pieces100 g
-
egg yolks4
-
white wine50 g
-
lemon juice, freshly squeezed10 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste¼ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
882 kcal /
3694 kJ
Πρωτεΐνη
44 g
Λιπαρά
59 g
Υδατάνθρακες
36 g
Φυτικές ίνες
7.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSmoked Haddock and Spinach Tart
2h 30min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Salmon niçoise salad
35min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Seafood Risotto
40min
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40min
Avocado Tuna Boats
30min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Fish Ceviche
3h 25min