
Συσκευές & Αξεσουάρ
Trout with hollandaise sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
water750 g
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
salt1 ½ tsp
-
vegetables (e.g. asparagus, cauliflower, in florets, carrots), cut in pieces350 g
-
ground black pepper adjust to taste¼ tsp
-
whole fresh trout, gutted descaled (approx. 220 g each)2
-
lemons (including lemon for serving)2
Hollandaise sauce
-
butter, unsalted cut in pieces100 g
-
egg yolks4
-
white wine50 g
-
lemon juice, freshly squeezed10 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste¼ tsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
882 kcal /
3694 kJ
Πρωτεΐνη
44 g
Λιπαρά
59 g
Υδατάνθρακες
36 g
Φυτικές ίνες
7.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBest Beer Battered Fish
30 λεπτ.
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 λεπτ.
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1ωρ. 15 λεπτ.
Prawn Saganaki
35 λεπτ.
Prawn and noodle stir-fry
25 λεπτ.
Tomato Basil Pasta
45 λεπτ.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30ωρ.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 λεπτ.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 λεπτ.
Mussels in white wine and cream sauce
45 λεπτ.
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 λεπτ.
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 λεπτ.