
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta with Squash and Chickpeas
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese20 g
-
butternut squash cut in pieces (3 cm)450 g
-
fresh red chilli halved, deseeded1
-
fresh thyme leaves1 tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
water boiling500 g
-
cooked chickpeas drained, rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
dried pasta fusilli or penne250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped1 bunch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
373 kcal /
1562 kJ
Πρωτεΐνη
15.2 g
Λιπαρά
4.3 g
Υδατάνθρακες
68.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

More Midweek Meals
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 λεπτ.
Vegan Lentil Lasagne
2ωρ. 20 λεπτ.
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 λεπτ.
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1ωρ. 20 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 λεπτ.
Spaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 λεπτ.
Seafood Risotto
40 λεπτ.
Thai Curry Noodles
25 λεπτ.
Prawn and Vegetable Rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Spaghetti alla Carbonara
30 λεπτ.
Baked Penne with Vegetables
1ωρ. 5 λεπτ.