
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta with Squash and Chickpeas
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese20 g
-
butternut squash cut in pieces (3 cm)450 g
-
fresh red chilli halved, deseeded1
-
fresh thyme leaves1 tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
water boiling500 g
-
cooked chickpeas drained, rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
dried pasta fusilli or penne250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped1 bunch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
373 kcal /
1562 kJ
Πρωτεΐνη
15.2 g
Λιπαρά
4.3 g
Υδατάνθρακες
68.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

More Midweek Meals
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 Min
Lasagne Bolognese
2 Std. 30 Min
Saffron Chicken Penne
30 Min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1 Std. 20 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Linguine with Bacon and Prawns (TM6 & TM5)
35 Min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 Min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 Min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min
Baby-friendly Cheesy Tuna and Sweetcorn Pasta Salad
20 Min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 Min