Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta with Squash and Chickpeas
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese20 g
-
butternut squash cut in pieces (3 cm)450 g
-
fresh red chilli halved, deseeded1
-
fresh thyme leaves1 tsp
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
water boiling500 g
-
cooked chickpeas drained, rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
dried pasta fusilli or penne250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped1 bunch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
15.2 g
Θερμίδες
1562 kJ /
373 kcal
Λιπαρά
4.3 g
Υδατάνθρακες
68.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
More Midweek Meals
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Tuna Pasta
30 min
Saffron Chicken Penne
30 min
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1 godz. 20 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2 godz. 15 min
Penne with Mussels
2 godz. 5 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min