Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Pesto
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
hazelnuts (see tip)30 g
-
fresh parsley leaves40 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt½ tsp
Risotto
-
kale thick stems removed, cut in pieces (see tip)175 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced20 g
-
olive oil10 g
-
pearl barley (see tip)300 g
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
water hot1000 g
-
lemon juice30 g
-
lemon finely grated zest only1
-
blanched hazelnuts roughly chopped, for serving40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1172 mg
Πρωτεΐνη
16 g
Θερμίδες
3149 kJ /
756 kcal
Λιπαρά
49 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
61 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Post-partum
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLinguine with Bacon and Prawns
35 λεπτ.
Jollof Rice
1ωρ. 20 λεπτ.
Pad Thai
45 λεπτ.
Baby-friendly Cheesy Tuna and Sweetcorn Pasta Salad
20 λεπτ.
Lasagne bolognese
2ωρ. 30 λεπτ.
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 λεπτ.
Salmon Farfalle with Pesto
45 λεπτ.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 λεπτ.
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 λεπτ.
Sicilian Rice Balls (Arancini)
3ωρ. 5 λεπτ.
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2ωρ. 15 λεπτ.
Vegan Lentil Lasagne
2ωρ. 20 λεπτ.