
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Pesto
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
hazelnuts (see tip)30 g
-
fresh parsley leaves40 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt½ tsp
Risotto
-
kale thick stems removed, cut in pieces (see tip)175 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced20 g
-
olive oil10 g
-
pearl barley (see tip)300 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
water hot1000 g
-
lemon juice30 g
-
lemon finely grated zest only1
-
blanched hazelnuts roughly chopped, for serving40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1172 mg
Πρωτεΐνη
16 g
Θερμίδες
3149 kJ /
756 kcal
Λιπαρά
49 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
61 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Post-partum
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButternut Squash Macaroni Cheese
1 Std. 15 Min
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35 Min
Mac 'n' Cheese Muffins
1 Std.
Tuna Pasta Bake
1 Std.
Spaghetti Carbonara
40 Min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 Min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 Min
Spicy Mince Pork Noodles
45 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Pad Thai
45 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min