
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Pesto
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
hazelnuts (see tip)30 g
-
fresh parsley leaves40 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt½ tsp
Risotto
-
kale thick stems removed, cut in pieces (see tip)175 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced20 g
-
olive oil10 g
-
pearl barley (see tip)300 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
water hot1000 g
-
lemon juice30 g
-
lemon finely grated zest only1
-
blanched hazelnuts roughly chopped, for serving40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
756 kcal /
3149 kJ
Πρωτεΐνη
16 g
Λιπαρά
49 g
Υδατάνθρακες
61 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
1172 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Post-partum
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy Pea Pasta
25 dk
Louisiana Rice and Shrimp
25 dk
Browned Pork Rice
1sa
Baby-friendly Cheesy Tuna and Sweetcorn Pasta Salad
20 dk
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1sa
Bacon and Cabbage Risotto
1sa
Avocado Pesto Orecchiette
35 dk
Japanese Ramen Noodle Soup
1sa 40 dk
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1sa 20 dk
Spaghetti Carbonara
40 dk
Spaghetti Bloody Brain
Değerlendirme yok
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
Değerlendirme yok