
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
3 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh parsley leaves only5 - 10 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
water1100 g
-
salt2 tsp
-
dried lasagne pasta sheets160 g
-
aubergines diced (approx. 1 cm)300 g
-
garlic clove1
-
onions cut in pieces50 g
-
carrots cut in pieces50 g
-
celery stalk cut in pieces30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
tinned chopped tomatoes500 g
-
ricotta cheese drained250 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
561 kcal /
2352 kJ
Πρωτεΐνη
24 g
Λιπαρά
29 g
Υδατάνθρακες
48 g
Φυτικές ίνες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Great Taste On Every Level
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCourgette and Feta Risotto
30 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1 godz. 20 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 min
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Miso Carbonara Udon
25 min