Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
3 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh parsley leaves only5 - 10 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
water1100 g
-
salt2 tsp
-
dried lasagne pasta sheets160 g
-
aubergines diced (approx. 1 cm)300 g
-
garlic clove1
-
onions cut in pieces50 g
-
carrots cut in pieces50 g
-
celery stalk cut in pieces30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
tinned chopped tomatoes500 g
-
ricotta cheese drained250 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
24 g
Θερμίδες
2352 kJ /
561 kcal
Λιπαρά
29 g
Φυτικές ίνες
7 g
Υδατάνθρακες
48 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Great Taste On Every Level
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLasagne Bolognese
2ωρ. 30 λεπτ.
Tuna Pasta
30 λεπτ.
Saffron Chicken Penne
30 λεπτ.
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1ωρ. 20 λεπτ.
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 λεπτ.
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25 λεπτ.
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 λεπτ.
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1ωρ. 15 λεπτ.
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 λεπτ.
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2ωρ. 15 λεπτ.
Penne with Mussels
2ωρ. 5 λεπτ.
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 λεπτ.