
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt2 tsp
-
hazelnuts100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
tinned artichoke hearts drained, quartered (1 x 390 g tin)240 g
-
fresh baby spinach100 g
-
garlic cloves3
-
olive oil40 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
-
mascarpone250 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh tagliatelle500 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
692 kcal /
2884 kJ
Πρωτεΐνη
23 g
Λιπαρά
44 g
Υδατάνθρακες
48 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Νάτριο
653 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meals in Minutes
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνItalian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 λεπτ.
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1ωρ. 15 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Prawn and Vegetable Rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 λεπτ.
Chicken and Spinach Lasagne
1ωρ. 15 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 λεπτ.
Rice Congee
4ωρ. 5 λεπτ.
Lasagne bolognese
2ωρ. 30 λεπτ.
Tuna Noodle Bake
1ωρ. 20 λεπτ.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
Καμία βαθμολογία
Garlic and Olive Conchiglie
25 λεπτ.