Pizza "de la pizzería" sin gluten

Pizza "de la pizzería" sin gluten

4.6 89 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
1 unidad

Υλικά

Masa
  • de aceite de oliva virgen extra
    1 cucharada
  • de agua
    130 g
  • de levadura prensada fresca envasada en pastillas
    15 g
    ½ sobre de levadura de panadería deshidratada instantánea, envasada en pastillas
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de harina de arroz casera o certificada sin gluten
    35 g
  • de harina panificable sin gluten
    130 g
  • de sal
    ½ cucharadita
Cobertura
  • de tomate triturado en conserva
    150 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de orégano seco
    1 pellizco
  • de mozzarella fresca (escurrida y en rodajas)
    100 g
  • de aceitunas
    1 cucharada
  • de champiñones enteros en conserva
    30 g
  • salchicha de Frankfurt (consultar lista FACE) en rodajas
    1
  • de aceite de oliva virgen extra
    1 cucharada

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 1120 kcal / 4688 kJ
Πρωτεΐνη 32.2 g
Λιπαρά 52.6 g
Υδατάνθρακες 138.4 g
Φυτικές ίνες 11.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων