Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)

Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)

4.1 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
1 unidad

Υλικά

Masa
  • de agua a temperatura ambiente
    250 g
  • de levadura prensada fresca envasada en pastillas, desmenuzada
    20 g
  • de miel
    1 cucharadita
  • de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
    100 g
  • de harina panificable sin gluten Schär® Mix B
    300 g
  • de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para untar)
    30 g
  • de sal
    1 cucharadita
Cobertura
  • de queso gorgonzola en trozos
    100 g
  • de jamón serrano en lonchas
    100 g
  • patata (aprox. 150 g) en rodajas de aprox. 2 mm
    1
  • de aceite de oliva virgen extra
    10 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de romero fresco (solo las hojas limpias y secas)
    2 ramitas

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 2720 kcal / 11380 kJ
Πρωτεΐνη 75.1 g
Λιπαρά 113.9 g
Υδατάνθρακες 371.7 g
Φυτικές ίνες 26 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων