
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate spelt biscuits
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 10 λεπτ.
20 portions
Υλικά
-
white spelt flour plus extra for dusting (see Tips)150 g
-
wholemeal spelt flour110 g
-
raw cacao powder (see Tips)30 g
-
baking powder1 tsp
-
brown sugar (see Tips)120 g
-
butter cut into pieces (3 cm)200 g
-
egg1
-
jam of choice (see Tips)2 ½ tbsp
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
175.2 kcal /
735.7 kJ
Πρωτεΐνη
2.6 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
20.3 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.6 g
Νάτριο
101 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sweet Nourish
80 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrioche hot cross buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Hot cross buns
1ωρ. 40 λεπτ.
Tsoureki (Greek Easter bread)
2ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free hot cross buns
3ωρ. 25 λεπτ.
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate hot cross buns
2ωρ. 40 λεπτ.
Apple and cinnamon hot cross buns
2ωρ. 20 λεπτ.
Dani Valent's Basque cheesecake
2ωρ. 10 λεπτ.
Yoyo slice
2ωρ. 30 λεπτ.
Quinoa choc-chip biscuits
35 λεπτ.
Chocolate Basque cheesecake
2ωρ.
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1ωρ.