Συσκευές & Αξεσουάρ
Pearl Barley Risotto with Asparagus
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Red Wine Reduction
-
onion (approx. 150 g), quartered1
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced40 g
-
1 - 2 tsp vegetable stock paste, (see tips)meat stock paste (see tips)1 - 2 tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
water250 g
-
red wine110 g
Pearl Barley Risotto
-
Parmesan cheese crust removed and cut in pieces (3 cm)50 g
-
leek (approx. 110 g), white part only, cut in 4 pieces1
-
extra virgin olive oil20 g
-
unsalted butter diced20 g
-
pearl barley300 g
-
100 g dry white wineverjuice (see tip)100 g
-
water750 g
-
2 tsp vegetable stock paste, (see tips)meat stock paste (see tips)2 tsp
-
baby beetroot peeled, quartered6
-
baby carrots peeled12
-
asparagus trimmed and cut in pieces (4 cm)1 bunch
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
1430 kJ /
340 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
12 g
Υδατάνθρακες
34 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
WHOLEFOOD COOKING
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIndian Vegetable Curry
50min
Dal Makhani
9h 30min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Tempeh Bolognaise
30min
Star Burgers
20h 5min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20min
Dill Stuffed Peppers
5min
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Palak Paneer
45min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Vegan Bolognese
50min
Vegan Burgers
45min