
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil Moussaka
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
red lentils200 g
-
water for soaking
-
Parmesan cheese crust removed, cut in pieces (3 cm)120 g
-
olive oil50 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves3
-
red pepper deseeded and cut in pieces1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
red wine120 g
-
fresh oregano leaves only1 sprig
-
ground ginger1 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
aubergines cut into slices (1 cm)550 g
-
unsalted butter diced40 g
-
whole milk500 g
-
spelt flour40 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
443 kcal /
1863 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
29 g
Φυτικές ίνες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Coconut Dhal
20 min
Vegetable Biryani
50 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Chick Pea Curry
35 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.
Tempeh Bolognaise
30 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30 min
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1 godz. 25 min