
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil Moussaka
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
red lentils200 g
-
water for soaking
-
Parmesan cheese crust removed, cut in pieces (3 cm)120 g
-
olive oil50 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves3
-
red pepper deseeded and cut in pieces1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
red wine120 g
-
fresh oregano leaves only1 sprig
-
ground ginger1 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
aubergines cut into slices (1 cm)550 g
-
unsalted butter diced40 g
-
whole milk500 g
-
spelt flour40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
443 kcal /
1863 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
29 g
Φυτικές ίνες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSun-dried Tomato Pesto Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1ωρ. 45 λεπτ.
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1ωρ. 20 λεπτ.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1ωρ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Vegan Burgers
45 λεπτ.
Vegan Bean Burgers
1ωρ. 20 λεπτ.
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1ωρ. 15 λεπτ.
Dal Makhani
9ωρ. 30 λεπτ.
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 λεπτ.
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 λεπτ.
Vegan Aubergine Rolls
11ωρ. 15 λεπτ.