
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil Moussaka
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
red lentils200 g
-
water for soaking
-
Parmesan cheese crust removed, cut in pieces (3 cm)120 g
-
olive oil50 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves3
-
red pepper deseeded and cut in pieces1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
red wine120 g
-
fresh oregano leaves only1 sprig
-
ground ginger1 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
aubergines cut into slices (1 cm)550 g
-
unsalted butter diced40 g
-
whole milk500 g
-
spelt flour40 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
443 kcal /
1863 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
29 g
Φυτικές ίνες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegan Lentil Lasagne
2ωρ. 20 λεπτ.
Chick Pea Curry
35 λεπτ.
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 λεπτ.
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 λεπτ.
Nut Balls with Tomato Sauce
50 λεπτ.
Tarka Dal
9ωρ. 5 λεπτ.
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1ωρ. 5 λεπτ.
Thai Curry Noodles
25 λεπτ.
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 λεπτ.
Garlic and Olive Conchiglie
25 λεπτ.
Star Burgers
20ωρ. 5 λεπτ.
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 λεπτ.