
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tuscan Bean Soup
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm), plus extra shaved for garnishing70 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
brown onion (approx. 75 g), quartered½
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
pancetta diced120 g
-
water400 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
courgettes diced100 g
-
celery stalks diced2
-
carrot diced1
-
tinned chickpeas rinsed and drained (weight is pre-draining)400 g
-
tinned kidney beans rinsed and drained (weight is pre-draining)400 g
-
tinned cannellini beans rinsed and drained (weight is pre-draining)400 g
-
vegetable stock paste, homemade (see Tips)1 Tbsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
crusty bread for serving6 slices
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
26.1 g
Θερμίδες
1564 kJ /
372 kcal
Λιπαρά
13.8 g
Φυτικές ίνες
13.2 g
Υδατάνθρακες
30.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Budget Friendly Italian
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNoodle soup
35 Min
Onion Soup
1 Std.
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 Min
Creamy tomato soup
30 Min
Creamy Tomato Soup
25 Min
Jewish Chicken Soup
50 Min
Baby-friendly Chicken and Barley Soup
1 Std. 15 Min
Watercress Soup
25 Min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min
Baby-friendly Butternut and Sage Soup
40 Min
Potato Soup with Parsley Pesto
30 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 Min