Συσκευές & Αξεσουάρ
Tarka dal
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Coriander chilli chutney
-
fresh coriander (2-3 bunches), leaves, stalks and roots, cut into thirds (see Tips)120 g
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves (approx. 2-3 chillies)50 g
-
lemon juice1 tbsp
-
olive oil50 g
-
sea salt1 tsp
Tarka dal
-
red lentils250 g
-
hot water for soaking
-
ghee (see Tips)2 tbsp
-
cumin seeds¼ tsp
-
fresh curry leaves20
-
garlic cloves2
-
fresh long green chilli trimmed and cut into halves1
-
piece fresh ginger peeled and cut into halves2 cm
-
water600 g
-
sea salt1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
fresh tomatoes cut into pieces (2 cm) (see Tips)200 g
-
lemon juice2 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
611.2 mg
Πρωτεΐνη
16.8 g
Θερμίδες
1354.3 kJ /
322.3 kcal
Λιπαρά
10.8 g
Φυτικές ίνες
6.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.7 g
Υδατάνθρακες
35.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAmarula coffee
10 λεπτ.
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1ωρ. 20 λεπτ.
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1ωρ. 20 λεπτ.
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1ωρ.
Brandy cashew cream
5 λεπτ.
Pilau rice
30 λεπτ.
Stuffed tomatoes
50 λεπτ.
Warm cabbage dish
15 λεπτ.
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 λεπτ.
Peanut and soba noodle slaw
20 λεπτ.
Yorkshire puddings
3ωρ. 40 λεπτ.
Tempura vegetables
30 λεπτ.