Συσκευές & Αξεσουάρ
Wholegrain scones
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
16 portions
Υλικά
-
brown rice flour plus extra for dusting200 g
-
cornflour70 g
-
quinoa flour30 g
-
millet flour30 g
-
gluten free baking powder3 ½ tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
coconut sugar1 tsp
-
butter chilled and cut into pieces50 g
-
milk plus extra for brushing320 g
-
whipped cream to serve
-
jam to serve (see Tips)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
80.7 mg
Πρωτεΐνη
2.3 g
Θερμίδες
559.8 kJ /
133.3 kcal
Λιπαρά
4.8 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.9 g
Υδατάνθρακες
20.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Sweet Nourish
80 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGluten free cinnamon doughnuts
25 λεπτ.
Spooky shortbread fingers
1ωρ. 50 λεπτ.
Ghost meringues
12ωρ. 25 λεπτ.
Wombat slice
45 λεπτ.
Chewy chocolate brownies
35 λεπτ.
Dani Valent's Basque cheesecake
2ωρ. 10 λεπτ.
Salted caramel slice
2ωρ. 30 λεπτ.
Edna's lemon curd teacake
40 λεπτ.
Ginger slice
1ωρ. 35 λεπτ.
Wagon wheel slice
2ωρ. 40 λεπτ.
Lamingtons
1ωρ. 10 λεπτ.
Spider cakes
1ωρ. 45 λεπτ.