
Συσκευές & Αξεσουάρ
Wholegrain scones
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
16 portions
Υλικά
-
brown rice flour plus extra for dusting200 g
-
cornflour70 g
-
quinoa flour30 g
-
millet flour30 g
-
gluten free baking powder3 ½ tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
coconut sugar1 tsp
-
butter chilled and cut into pieces50 g
-
milk plus extra for brushing320 g
-
whipped cream to serve
-
jam to serve (see Tips)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
80.7 mg
Πρωτεΐνη
2.3 g
Θερμίδες
559.8 kJ /
133.3 kcal
Λιπαρά
4.8 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.9 g
Υδατάνθρακες
20.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sweet Nourish
80 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBoston Bun
2ωρ. 45 λεπτ.
Lemon meringue tarts
25ωρ. 30 λεπτ.
Meringues
5ωρ.
Almond tuiles
30 λεπτ.
Mini lemon curd tarts
2ωρ. 20 λεπτ.
Piernik (Polish honey cake)
2ωρ. 50 λεπτ.
Black forest cake
5ωρ.
Dani Valent's Basque cheesecake
2ωρ. 10 λεπτ.
Macadamia chocolate cookies
45 λεπτ.
Mixed berry pavlova stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Ombré cake
4ωρ.
Chocolate truffle cake
2ωρ. 15 λεπτ.