Ricotta-Gnocchi mit Tomatensauce

Ricotta-Gnocchi mit Tomatensauce

4.2 121 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
2 Portionen

Υλικά

Ricotta-Gnocchi
  • Mandeln
    50 g
  • Parmesan in Stücken
    50 g
  • Basilikum
    5 - 10 Blätter
  • Ricotta
    250 g
  • Ei
    1
  • Eigelb
    1
  • Gluten
    40 g
  • Salz
    ½ TL
  • Muskat
    2 Prisen
Tomatensauce
  • Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • getrocknete Tomaten abgetropft
    30 g
  • Olivenöl
    20 g
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Tomatenmark
    50 g
  • Salz
    ½ TL
  • Oregano, getrocknet
    ½ TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 700 kcal / 2928 kJ
Πρωτεΐνη 38 g
Λιπαρά 51 g
Υδατάνθρακες 19 g
Φυτικές ίνες 7.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων