
Συσκευές & Αξεσουάρ
Apricot apple pie
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Apricot filling
-
water700 g
-
Granny Smith apples peeled, cored and cut into pieces (3 cm)4
-
apricots stone removed and flesh cut into thin wedges800 g
-
brown sugar (see Tips)1 tbsp
-
mixed spice¼ tsp
Hazelnut pastry
-
hazelnuts skins on60 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
baking powder1 tsp
-
brown sugar (see Tips)2 tbsp
-
butter chilled and cut into pieces (3 cm)80 g
-
eggs 1 lightly beaten2
-
natural yoghurt or pouring (whipping) cream, to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
34.4 mg
Πρωτεΐνη
3.3 g
Θερμίδες
815.8 kJ /
194.3 kcal
Λιπαρά
9.2 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.2 g
Υδατάνθρακες
22.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sweet Nourish
80 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBoston Bun
2ωρ. 45 λεπτ.
Lemon meringue tarts
25ωρ. 30 λεπτ.
Meringues
5ωρ.
Almond tuiles
30 λεπτ.
Mini lemon curd tarts
2ωρ. 20 λεπτ.
Piernik (Polish honey cake)
2ωρ. 50 λεπτ.
Black forest cake
5ωρ.
Dani Valent's Basque cheesecake
2ωρ. 10 λεπτ.
Macadamia chocolate cookies
45 λεπτ.
Mixed berry pavlova stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Ombré cake
4ωρ.
Chocolate truffle cake
2ωρ. 15 λεπτ.