
Συσκευές & Αξεσουάρ
Eichblattsalat mit Birnen und Forelle
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Bergkäse in Stücken50 g
-
Dill abgezupft½ Bund
-
Joghurt, 3,5% Fett200 g
-
Sonnenblumenöl20 g
-
Zitronensaft5 g
-
Zucker1 Prise
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Eichblattsalat, grün1
-
Birnen reif, in mundgerechten Stücken150 g
-
Räucherforellenfilets in mundgerechten Stücken200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
17 g
Θερμίδες
884 kJ /
211 kcal
Λιπαρά
12 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Υδατάνθρακες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 4/2016
24 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFatayer mit Rinderhack
2ωρ.
Matjes-Katersalat
55 λεπτ.
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 λεπτ.
Risonisalat mit Cannellini-Bohnen
45 λεπτ.
Rosmarin-Käse-Stangen
1ωρ. 20 λεπτ.
Graupensalat mit Feigen und Feta
45 λεπτ.
Wassermelonensalat mit Ziegenfrischkäse
10 λεπτ.
Frühstücks-Omelette
35 λεπτ.
Pulpo
2ωρ.
Bohnen-Tomaten-Salat
30 λεπτ.
Rotkohl-Bulgur-Salat
35 λεπτ.
Power-Quinoa-Salat
45 λεπτ.