
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinat-Gorgonzola-Soufflé
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Butter zum Einfetten
-
Gorgonzola in Stücken100 g
-
Frischkäse100 g
-
Milch50 g
-
Eier4
-
Blattspinat, TK aufgetaut, ausgedrückt200 g
-
Pfeffer¼ TL
-
Muskat1 Prise
-
Wasser500 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
133 kcal /
557 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
1 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 4/2016
24 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAnanas-Lauch-Schichtsalat
8 godz. 30 min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40 min
Chili-Cheese-Nachos
40 min
Coleslaw
40 min
Pintxo Donosti
5 min
Marinierte Möhren
50 min
Green Goddess Salad
20 min
Nudelsalat
50 min
Vitello Tonnato
24 godz.
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2 godz.
Pesto-Salat
40 min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 godz. 15 min