
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mediterranean pearl barley risotto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
shallots (2-3 shallots)70 g
-
olive oil30 g
-
pearl barley medium, washed and drained250 g
-
dry white wine vegan100 g
-
water hot750 g
-
vegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 tbsp
-
fine salt½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
dried thyme (προαιρετικό πεδίο)¾ tsp
-
pine nuts40 g
-
courgette sliced (5 mm)400 g
-
sun-dried tomatoes in oil, cut into strips (5 mm)50 g
-
almond butter, white60 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
517 kcal /
2159 kJ
Πρωτεΐνη
16 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
52 g
Φυτικές ίνες
8.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vibrant Vegan
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurried lentils and steamed pumpkin
1ωρ. 15 λεπτ.
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1ωρ. 15 λεπτ.
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1ωρ. 5 λεπτ.
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 λεπτ.
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1ωρ.
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1ωρ. 40 λεπτ.
Paneer tikka pizza
2ωρ.
Eggs in Falafel coating with yoghurt sauce
Καμία βαθμολογία
Stuffed vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Cauliflower cheese
55 λεπτ.
Speedy Bassara
25 λεπτ.
Leftover Curry
1ωρ. 10 λεπτ.