
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
3 portions
Υλικά
-
mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
onions cut in halves50 g
-
ripe tomatoes (Ø 5-6 cm) (see tip)1300 g
-
fresh mushrooms (e.g. button, oyster)100 g
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
fresh mint10 - 12 leaves
-
fresh parsley leaves only, plus extra to garnish4 - 5 sprigs
-
white long-grain rice75 g
-
lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon)20 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
392 kcal /
1644 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
33 g
Φυτικές ίνες
9.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLentil moussaka
2ωρ. 20 λεπτ.
Vegetarian chilli
1ωρ. 5 λεπτ.
Curried lentils and steamed pumpkin
1ωρ. 15 λεπτ.
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1ωρ. 15 λεπτ.
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 λεπτ.
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1ωρ. 40 λεπτ.
Paneer tikka pizza
2ωρ.
Vegetarian cassoulet with pulses
40 λεπτ.
Eggs in Falafel coating with yoghurt sauce
Καμία βαθμολογία
Red lentil and carrot patties with schug sauce
Καμία βαθμολογία
Potato cakes
45 λεπτ.
Potato cakes
45 λεπτ.